Leiden, coachen & trainen

Ben jij op zoek naar een boek dat gaat over leiding nemen, coachen en/of trainen? Dan ben je bij Bookspot aan het juiste adres! Wist je dat Bookspot één van de grootste online assortimenten heeft? Hierdoor vind je altijd wel een boek dat bij je past.

Boeken over coachen

Na het lezen van Maak van coachen een gewoonte van  Michael Bungay Stanier wordt coachend leidinggeven een tweede natuur, een dagelijkse gewoonte die ervoor zorgt dat managers en hun teams minder hard hoeven te werken en toch betere resultaten boeken. Leren coachen van Marinka van Beek en Ineke Tijmes biedt een basis voor verdere ontwikkeling als coach.

Boeken over leiding geven.

Heb je hulp nodig bij het leiding geven? Bill Hybels heeft het inspirerende boek Wijsheid voor leiders geschreven. In plaats van zijn kennis en wijsheid in een strak gestructureerd betoog te gieten, heeft hij met dit boek gekozen voor een verzameling van 76 inspirerend uitgewerkte waarheden voor leiders. Marian Timmermans en Willem de Vos willen met het boek Einstein en de kunst van leidinggeven met diepgang leidinggevenden bemoedigen te onderzoeken wat onder de oppervlakte bruist en borrelt zoals Hoe ga ik om met de angsten in mijn organisatie? Waar hebben we het in onze organisatie liever niet over, terwijl het er wel is? Wat gebeurt er in de onderstroom als iemand niet de plaats krijgt die hij in het systeem verdient?