Marketing

Ben jij op zoek naar een boek dat gaat over marketing? Dan ben je bij Bookspot aan het juiste adres! Wist je dat Bookspot één van de grootste online assortimenten heeft? Hierdoor vind je altijd wel een boek dat bij je past.

Marketing boeken

Basisboek Online Marketing van Marjolein Visser en Berend Sikkenga is hét standaardwerk voor het vakgebied online marketing. Het boek maakt studenten wegwijs in de theorie achter online marketing, maar ook in de technieken en media. Het is het meest gebruikte boek voor online marketing in het hbo. Handboek strategische eventmarketing van Leon Kruitwagen heeft aandacht voor digitalisering, eventcampagnes, meetbare impact, data, doelgroepanalyse, conceptontwikkeling en crossmediastrategie.

Social media boeken

Social Media Marketing - voor Dummies van Stephanie Diamond en Shiv Singh biedt naast een overzicht van alle mogelijkheden en de nieuwste trends, praktische gids alle informatie die je nodig hebt om valkuilen te vermijden. Het social media boekje van Jeffrey Gitomer leert hoe je jezelf en je producten online kunt promoten en verkopen