Personeel & organisatie

Ben jij op zoek naar een boek dat gaat over personeel en/of organisatie? Dan ben je bij Bookspot aan het juiste adres! Wist je dat Bookspot één van de grootste online assortimenten heeft? Hierdoor vind je altijd wel een boek dat bij je past.

Boeken over personeel en organisatie

Hoe boek voor strategische personeelsplanning van Hanneke Moonen en hét Hoe-boek voor strategische personeelsplanning is een praktische handleiding, boordevol tips en werkvormen, en bijzonder bruikbaar bij het opzetten, begeleiden en borgen van strategische personeelsplanning in een organisatie. Omringd door idioten van Thomas Erikson  helpt je collega’s, vrienden en familie beter te begrijpen. Organisatie en arbeidsmarkt van J.M.M. Zwegers biedt houvast bij het formuleren van beleid bij personeelsvoorziening en re-integratie.

Boeken over arbeidsrecht

Ben jij op zoek naar een boek over arbeidsrecht? Arbeidsrecht voor de overheid verklaard Editie Gemeente of Editie Rijk zijn de gepubliceerde rechterlijke uitspraken over de genormaliseerde ambtenaar verwerkt vallend onder de Cao Gemeente of de Cao Rijk. Normalisering ambtenarenrecht vraag en antwoord van P. Lunenburg is een praktische wegwijzer schetst aan de hand van vragen en antwoorden in kort bestek de gevolgen van de normalisering. Zonder onnodig juridisch taalgebruik. Dat maakt Normalisering ambtenarenrecht vraag en antwoord een wegwijzer voor kenners zoals de arbeidsjurist, maar ook voor de personeelsfunctionaris en voor de ambtenaar zelf, het onderwerp van de normalisering.